Retourbeleid

Is het item toch niet helemaal wat u in gedachten had? Jammer, maar dat kan gebeuren. Lees hieronder hoe u uw bestelling kunt retourneren. Check eerst of uw bestelling in aanmerking komt voor retourneren.

  • Retourneren kan binnen 14 dagen. uw bestelling dient dan binnen 14 dagen bij ons retour te zijn. Retourperiode gaat in op de dag van ontvangst. LET OP: retours die na 14 dagen bij ons binnen komen zijn te laat en kunnen wij niet meer in behandeling nemen.
    Ook vragen wij deze in de zelfde verpakking terug te sturen en met een trackingcode.
  • De artikelen dienen ongedragen te zijn en alle tags zijn nog bevestigd.
  • Bikini’s, oorbellen, en lingerie kunnen vanwege hygiëne niet geretourneerd worden.
  • LET OP! De kosten van de retourzending worden niet door ons vergoed!
  •  

Retour adres:

Kiimi’s Fashion
Gulikerstraat 4
3930 Hamont-Achel
Belgie

LET OP bij een retour zouden we graag op de hoogte gebracht worden. Dit kan op het volgende emailadres : info@kiimisfashion.be. Hebben wij geen mail ontvangen op voorrand dan kunnen wij het retourpakket niet aannemen.

Bij retour verlangen we dat onze items geheel in een onbeschadigde en (indien mogelijk) originele verzend verpakking worden geretourneerd. Indien een item wordt geretourneerd dat naar ons oordeel schade heeft opgelopen of niet compleet is, zullen wij van Kiimi’s Fashion u via een e-mail hiervan op de hoogte stellen en de eventuele verdere stappen nader uitleggen.

Heeft u vragen over het retourneren van uw bestelling? stuur een e-mail naar info@kiimisfashion.be